Running & Bil

Jag började dagen med ett löppass, vickade för Britt. Sen direkt hem, hämta bilen och drog till Töreboda. På vägen plockade jag upp Marcus. Väl hemma var det grill i trädgården och sen häng inne, laga mat och umgås. Till slut kom även Niklas och Elina. Hela familjen är nu samlad.

IMG_2550.JPG

IMG_2516.JPG

IMG_2512.JPG

IMG_2508.JPG

Happy end

Det blev både jobb och mycket vänner idag. Dels hade jag en lång och trevlig lunch med Auas. Under lunchen fick jag reda på att mina vänner Therese och Göran var i stan på besök. Innan jag stack till teatern hann jag med middag med dem och deras barn.

Jag var också på Stadsteatern och såg den nya föreställningen Happy End. Känns som en flirt till faypubliken men är inte säker på att den här helt bra. Den hade sin moments. Det var drag utan att vara drag. Det var vanlig teater men ändå inte. Jag undrar vad som händer om jag ser den igen.

Betyget blir en trea.

betyg3

IMG_2487.JPG

IMG_2491.JPG

IMG_2485.JPG

Rosmersholm med Lennie

Man hinner en hel del på en vanlig dag även om det inte blir fullt 8 timmar på arbetsdagen. Idag har jag hunnit att vara och träna med Eva, ett antal längre möten på jobbet och sen in till stan för snabb middag med Lennie innan vi gick på Dramaten och såg Rosmersholm på deras lilla scen Rosmersholm av Ibsen. Min känsla är att det hade kunnat vara mer psykologiskt än det var. Det kan dock bero på att vi satt långt bak och man behöver sitta ganska långt fram för att uppleva det psykologiska i en föreställning.

Hmmm. Det blir en trea i alla fall.

betyg3

IMG_2480.JPG

Jobb & Cross

Ikväll har jag cyklat till Lindhagen ännu en gång för att träna. Vädret håller verklige isig och tillåter cykling genom stan. Armarna fick en verkligen genomkörare och jag kommer veta att jag lever i morgon. :)

Poolparty!

Idag har jag hunnit både slappa och jobba. Men det roligaste var ju att vi blev till slut ett litet gäng som var på ett galet poolparty på SLM igår. :)

IMG_3356.JPG

IMG_3355.JPG