Shopping & Halloween

Idag har vi varit på Shopping mall Paradise och kolla in vad som fanns att köpa. Det blev en tshirt och en deo typ. :) Jag har också vågat gå till en frisör som fick klippa mitt skägg. Ikväll har vi ätit middag igen på underbara La Botega, jag åt två desserter igen. :) Annars hängde vi lite på en halloweenfest, de andra gick vidare ut vid midnatt och jag hemmåt. Skönt! :)

   
   

Spa på Sense

Idag har vi strosat på stan, jag gick på Spa och fick lite massage. Sen lunch på stan, hem och jobba lite och sen middag med lite kompisar till Auas för att avsluta med några drinkar. :)

   
   

En dag i Sofia

Idag har vi bara haft en skön och lugn dag på stan, lite shopping, långlunch på Soul kitchen ett väldigt mysigt ställe och sen sova middag för att snart igen gå ut och äta middag på Homemade. :)

Tillsammans med vänner

Idag har jag tagit lite semester och nu är jag framme i Sofia igen där jag ska få hänga med Auas och Christoffer några dagar. :) Det känns fint. Ikväll började vi med ost och vin hemma och sen lite mat ute på stan på en italienare.

Full fart & Uppföljning på Friskis

Idag har det varit full kareta på jobbet hela dagen. En ledig, en sjuk en på vab och jag ensam. Puh! Ikväll var det uppföljning på Friskis, jag hade Kerstin med mig för att hjälpa mig reflektera kring mitt ledarskap som Crossledare. Nu ska jag packa, i morgon bär det av mot Sofia.

Dubbla cirkelfys

Idag har jag vickat för en skivstångsledare så de fick lite cirkelfys i stället, direkt efter körde jag mitt ordinarie pass så två på raken. Gött!

Ikväll har jag och Alex lagat asiatiskt och bakat fröknäcke.

Underbar dag!

Oj vad jag får energi av fina människor, fina dagar och fint väder. Lyssna på det är

  • Enkel frukost
  • Yoga med Malin och c:o inkl Alex
  • Frukost två
  • Lunch på Steam
  • Sova middag i soffan
  • Dansföreställningen out of reach på Stadsteatern
  • Middag med vin och drinkar på Göteborg

Livet leker med mig. :)

Föreställningen var fin, det som fastnade mest är musiken. Dansen appellerade men inte på totalt sätt. Betyget blir en svag fyra.

betyg4