Shopping, lunch & konsert

Festlig dag, jag har både hunnit slappa hemma, gå på stan, köpt kaffe och kollat på byxor och ätit sen lunch med Julio och Remy. Ikväll har jag hängt hemma hos Niclas på förfest och sen varit på konserten på Debaser med Alex och Jinder. Kul! Efter blev det en tur till bron.

AW & barhäng

Full fart på jobbet och efter var det lite aw med några kollegor och sen hem för lite käk, slappa och sen några drinkar på Sidetrack med Alex.

Simma & fika med Lona

Idag har jag jobbat och sen fikat med Lona efter. Kul att ses och hinna snacka lite. Efter lite simning och bastu med Alex innan hemgång för middag. :)

Skivstång

Ikväll har jag kämpat med lite skivstångspass på Friksis och sen slappat hemma. Rastlösheten tog oss dock på en sen, regnig och isig kvällspromenad. :)

Cross & middag

Idag har det varit minst sagt full fart på jobbet. Jag har avrundat dagen med att leda Cirkelfys på Friskis och ätit middag med James & Guiseppe som var på besök från London.

Fr GBG mot STO

Idag gick resan från Göteborg till Stockholm. Väl framme har jag och Alex simmat på Eriksdalsbadet och sen lagat mat och druckit vin och hunnit med ett nytt avsnitt på andra säsongen av the Americans.

Barberare & Elina 30 år

Idag har jag äntligen varit och friserat hos den enda jag hittills har provat mig fram till min favorit som barberare nämligen Jesper på Skönhetsfabriken i Göteborg. Efter det har hela familjen firat Elinas 30 årsdag hemma hos Niklas och Elina.

Mot Göteborg

Ledig eftermiddag och idag har det burit av till Göteborg. Ikväll har jag hängt med Christoffer och Isra och käkat middag på Isras jobba, Mexikanska monarkin. Överraskande god mat och trevlig atmossfär. :)

Den uppstoppade hunden

Ikväll har vi varit och sett den uppstoppade hunden. Jag var där med Niclas, Niklas och Jimmy. Efter mötte jag upp med Efraim och Alex för lite vin innan jag drog hem och packade. I morgon bär det av mot Göteborg.

Föreställningen var en lite lagom skön underhållning, en enkel trea. :)

betyg3

Gympa & Cirkelfys

Ikväll kom jag loss från jobbet så jag hann både köra ett eget träningspass, gympa för första gången på flera år, och sen leda ett cirkelfyspass för löpare för mina andra cirkelfysledarkollegor.

Cross utomhus

Så var det dags igen. Det var över en månad sedan som jag var ute och sprang. :) Ikväll körde vi Cross med två tappra deltagare. Efter var jag ute och käkade med Britt.

Artipelag

Idag har jag hängt med Andreas och Fredrik. Vi har varit på underbara Artipelag och ätit brunch och njutit av vinterlandskapet där. Lite mathandling på Coop innan vi åkte hem och ikväll har jag fortsatt pysslat och rensat hemma.

Cirkelfys för löpare

Idag har jag kört ett provpass med Ywonne, vi har kört vårt första Cirkelfys för löpare för flera vänner och bekanta. Efter jag lunchat med Remy och Julio och efter det fikat med Anders. :) Ikväll ska jag bara slappa inne i värmen och pyssla hemma.

Jobb & sushimiddag

Passade på att jobba ikapp lite ikväll. När A kom hem tog vi en middag med Bibimbap och Sushi med vin. Nice! Hemma ikväll blev det ett av snitt av The Americans.

La cage aux folles

Efter jobbet drog vi direkt till Uppsala för att se La cage aux folles på stadsteatern där. På grund av mycket trafik och trafik olyckor blev vi sena och utan middag före föreställningen. Den gamla klassiska musikalen som jag inte sett tidigare levererade och jag kunde njuta ordentligt. Det blir en fyra. :)

betyg41

lacage_2mask_500-750x570

Väl hemma blev det häng med A och ett avsnitt med The Americans. Det är mysigt att ta ett avsnitt om kvällen. :)

Arbete & The Americans

Ikväll har jag jobbat ikapp, det är väldigt flexibelt nu för tiden. Sena ankomster och sena avgångar titt som tätt. Sen hem, laga mat och slappa. Vi har börjat titta på The Americans och jag har verkligen blivit hooked vilket är kul! Ett avsnitt om kvällen så även ikväll. :)

Jobb & cirkelfys

En tämligen vanlig dag med undantag för att det känns som att allt börjar starta upp igen efter lite ledighetskoma. Efter jobb var det Cirkelfys och sen hem och fixa mat och hänga med A.