Hemmakväll

I morse åkte A till Göteborg och jag hade inga planer ikväll så jag har njutit av att bara pyssla hemma. Till exempel är balkongen vårfin nu. :)

Jobb & Cykelfix

Nu är våren på g och cykeln har fått ny slang i bakhjulet. :) I övrigt lite extra jobb och sen pyssel hemma innan A kom över för lite tvhäng.

Cross

Ikväll har jag Britt kört Cross på hornstull, resten av kväll blev häng i Sumpan med ett glas på Bishop arms. :)

Plantering för sommaren

Idag tog jag bilen och köpte jord, litet drivhus och fröer medans Alex grejade hemma. Nu är fröerna planterade. :) Ikväll har vi hälsa på Alex kompis Ida ute och Ingarö och njutit av fina diskussioner och vackra utsikter.

Kvällen/natten avslutade vi i bilen med utsikt över Stockholm, kaffe, cheesecake och långa diskussioner.

Utflyktsdag

Vi hann med mycket idag. Vi har fikat på Artipelag, hälsat på Britt, ätit lunch på Ulriksdals slottsträdgård och shoppat på Mall of Scandinavia. Ikväll filmkväll, Pretty Woman. :)

Mot Stockholm

Efter att ha hängt med familjen hela dagen i Töreboda, satt ut utemöblerna, fikat ute och annat mysigt drog jag till Stockholm. Ikväll kramats och slappat i soffan.

Långfredag

Idag har jag haft frukost ensam med mamma och pappa. Sen tog jag en biltur och kollade till mormors grav. Sen var jag på några loppisar och mötte upp syrran med familj. Vi har både hunnit äta lunch hemma, jag och Didde har fixat och städat på mormors grav, leka ute och leta ägg och ikväll har vi varit på Mandys och käkat middag med allihopa. :)


  
  

Mot Töreboda

Upp och jobba, hem och luncha, jobb, hämta bil och nu är jag framme i Töreboda hos mor och far. Med goa äggsmörgåsar och ost i magen kan jag somna gott. :)

Jobbfest & teater

Ikväll har jag hunnit med både jobbfest och teater. Alex bjöd med mig på engångsföreställningen Olika personer. Den ska nog inte recenseras så jag gör inte det. :) Efter det lite vin på stan och ett avsnitt av Sveriges mästerkock hemma.

Extra cirkelfys

Ikväll har jag vickat och kört cirkelfys igen på Skanstull. I övrigt slappande, skönt häng hemma, vin, mat och viktiga diskussioner.

Jobb & Cirkelfys

Idag har det varit full fart på jobbet och efter det körde jag CIrkefys för löpare på Friskis. Ikväll kommer Alex hem från sitt firande i Berlin. :) Yeah!

Billy & första utomhusfikan

Idag har det varit en go dag. Jag har hittat ännu en bra barberare. :) Antonio tog väl hand om mitt skägg. Sen var vi lite på Moderna i Malmö och sen fikade vi på White-guide-omnämnda Ugglan. En go sallad och lika gott kaffe och dessutom utomhus för första gången i år.

Ikväll har vi sett den fina musikalen Billy Elliot uppsatt på operan i Malmö. Full orkester och en stor ensemble med oerhört fina prestationer från så många barn. Det är sällan det händer… Det är klart jag snyftat någon gång förr på bra föreställningar men denna gången grät jag fullskaligt. :) Många känslor i omlopp.

  

Mot Malmö

Först lite jobb hemma och sen häng på stan med Alex. Sen drog jag, Niclas, Niklas och Freddy mot Malmö. I morgon ska vi se Billy Elliot på Malmöoperan.

Ikväll har vi ätit en helt underbar och god middag på Jenny Walldéns resturang Namu. En go femrättersmiddag, goda drinkar och vin till det. Efter en drink på bee bar innan det var dags att göra sängen.

  

Pappan

Ikväll har vi sett Pappan på stadsteatern. Peter Andersson gör en fin men ack så bra tolkning av den demente mannen som är på väg in i dimman och det kanske mest fasansfulla sättet att gå mot döden. Efter gjorde jag ett försöka att ändra ”mood” och gå ut en sväng men det fungera inte. Åkte hem i stället.

Pjäsen får en fyra i betyg.

betyg41

Jobb & träning & jobb

Idag hann jag knappt äta mat. Lunch och möte samtidigt. Sen till träningen och sen till jobbet igen, jag körde ett vick för en sjuk Cirkelfys-kollega. Men på fredag lite ledig igen. :)

Cross

Ikväll har jag fått köra Cross med Britt igen. Grymt skönt. Sen hem på middag hos A. Fick skjuts av Britt som bor i samma hoods. Nice. :)

Från Töreboda till Stockholm

Efter att ha hängt med familjen, ett loppis besök och lite lunch så var det dags att fara mot Stockholm. Jag hade med mig syster med barn och släppte dem i Eskilstuna. Väl i Stockholm hann jag precis landa hemma och sen hämta Alex som kommit hem från London på Arlanda.

Fira syrran

Idag fyllde syrran 32. Grattis! Jag och Idun har varit och shoppat mat och fika i Töreboda och sen firade vi lite hemma. Ikväll har vi hängt framför mello och kollat in finalen. Jag tippade inte många rätt men han var bättre än vad jag trodde den där Frans. :)

Från Stockholm till Töreboda

Dags att plocka ut en hyrbil igen. Idag bär det av mot Töreboda! Innan har jag jobbat hemma på morgonen och sen körde jag Alex hem via studion. Hemma har vi hängt med kidsen och nu en tidig kväll.