Hemmakväll

I morse åkte A till Göteborg och jag hade inga planer ikväll så jag har njutit av att bara pyssla hemma. Till exempel är balkongen vårfin nu. :)

Jobb & Cykelfix

Nu är våren på g och cykeln har fått ny slang i bakhjulet. :) I övrigt lite extra jobb och sen pyssel hemma innan A kom över för lite tvhäng.

Cross

Ikväll har jag Britt kört Cross på hornstull, resten av kväll blev häng i Sumpan med ett glas på Bishop arms. :)

Plantering för sommaren

Idag tog jag bilen och köpte jord, litet drivhus och fröer medans Alex grejade hemma. Nu är fröerna planterade. :) Ikväll har vi hälsa på Alex kompis Ida ute och Ingarö och njutit av fina diskussioner och vackra utsikter.

Kvällen/natten avslutade vi i bilen med utsikt över Stockholm, kaffe, cheesecake och långa diskussioner.

Utflyktsdag

Vi hann med mycket idag. Vi har fikat på Artipelag, hälsat på Britt, ätit lunch på Ulriksdals slottsträdgård och shoppat på Mall of Scandinavia. Ikväll filmkväll, Pretty Woman. :)

Mot Stockholm

Efter att ha hängt med familjen hela dagen i Töreboda, satt ut utemöblerna, fikat ute och annat mysigt drog jag till Stockholm. Ikväll kramats och slappat i soffan.

Långfredag

Idag har jag haft frukost ensam med mamma och pappa. Sen tog jag en biltur och kollade till mormors grav. Sen var jag på några loppisar och mötte upp syrran med familj. Vi har både hunnit äta lunch hemma, jag och Didde har fixat och städat på mormors grav, leka ute och leta ägg och ikväll har vi varit på Mandys och käkat middag med allihopa. :)