Från Dalhalla till Stockholm

Resan blev lång, mysig men lite tröttsam också. Vi softade i först i Tällberg med Anna och Christoffer, bad, snack och lunch. Sen började vi köra. Väl hemma hann vi både ta en drink hemma och gå ut en sväng för att vara med och stänga Pride på Celezte. Äran att ha med syrran och svåger ut när Alex spelade.

Nu ska jag sova gott efter en festlig helg!

Familjehäng & mot Dalhalla

Idag har jag hängt med familjen, fikat på Svindersvik och sen sagt hej. Efter stack vi mot Tällberg, checkade in och drog direkt till festivalen In to Valley. Min första musikfestival, here I come. :)

Middag med familjen

Under tiden familjen var på kryssning har jag jobbat och efter att ha hämtat upp familjen var vi alla och käkade middag på Voltaire i Sickla. Sen hämtade vi Niklas bil som jag ska låna i en månad och sen sov jag hemma hos Alex, mamma och pappa hos mig och syrran fick sin present, en övernattning på hotell i Stockholm.

Sova ut & familj

Idag har vi slappat och vilat ut efter en go låååånghelg i Berlin. Idag kom också nästan hela familjen upp på besök. Efter middag hemma och besök hos pappas kusin drog jag hem till Alex och de andra sov kvar hemma.

Nudistbad

Någon gång ska vara den första. Vi trodde vi kom till ett vanligt spa, perfekt aktivitet för en ledig dag i Berlin, men ack så vi bedrog. Här var det naket som gällde. :) Någon gång ska vara den första…

Ikväll har vi käkat middag med Lisa och avsluta med en go drink.

Berghain II

Idag var det dags att prova något nytt. Gå på klubb på dagtid. Festen hade pågått redan i ett dygn när vi kom in men det gick bra att starta om. Så kul! Det var länge sedan jag dansade så mycket under så många timmar.

OK, vi somnade klockan 17 i eftermiddags och efter att ha sovit några timmar varit ute på middag med Alex brorsa, fru och deras vänner. Vi avrundade med några goa drinkar innan det var dags att sova igen. :)

Panoramabar

Ikväll är det dags. Jag ska äntligen få hänga med på det såååå omtalade stället. :) Vi har landat i Berlin, jag var med soundcheck, käkat lite, förfestat med Alex brorsa och deras goa vänner. Nu mot klubben, det blir en kväll, eller tidig morgon.

Jobb, barberare & träning

Flexat och haft det gott idag med. Efter jobbet fick barberaren hugga tag i skägget och nu är jag redo för att åka och klubba i Berlin. :) Efter klippning har jag kört ett gött pass på Friskis.

img_9226.jpg

Middag

Ikväll har jag varit ute på middag med Alex föräldrar. Mysigt och trevligt. Vi käkade på Bananas som var överraskande bra och efter drack vi vin på trädgården. :) Men innan middag var det träning. Jag körde Cirkelfys på Skanstull med Linnea som överraskningsgäst. :)

En bra lördag

Idag har jag lyssnat på podcasts och vilat hemma på fm, sen lite jobb, lunch på söder och sen hem och tog en Car2Go till Alex för att möte upp när han kom hem från London. I övrigt har vi inte gjort mycket, bara slappat och käkat.