Från Dalhalla till Stockholm

Resan blev lång, mysig men lite tröttsam också. Vi softade i först i Tällberg med Anna och Christoffer, bad, snack och lunch. Sen började vi köra. Väl hemma hann vi både ta en drink hemma och gå ut en sväng för att vara med och stänga Pride på Celezte. Äran att ha med syrran och svåger ut när Alex spelade.

Nu ska jag sova gott efter en festlig helg!

Familjehäng & mot Dalhalla

Idag har jag hängt med familjen, fikat på Svindersvik och sen sagt hej. Efter stack vi mot Tällberg, checkade in och drog direkt till festivalen In to Valley. Min första musikfestival, here I come. :)

Middag med familjen

Under tiden familjen var på kryssning har jag jobbat och efter att ha hämtat upp familjen var vi alla och käkade middag på Voltaire i Sickla. Sen hämtade vi Niklas bil som jag ska låna i en månad och sen sov jag hemma hos Alex, mamma och pappa hos mig och syrran fick sin present, en övernattning på hotell i Stockholm.

Sova ut & familj

Idag har vi slappat och vilat ut efter en go låååånghelg i Berlin. Idag kom också nästan hela familjen upp på besök. Efter middag hemma och besök hos pappas kusin drog jag hem till Alex och de andra sov kvar hemma.

Nudistbad

Någon gång ska vara den första. Vi trodde vi kom till ett vanligt spa, perfekt aktivitet för en ledig dag i Berlin, men ack så vi bedrog. Här var det naket som gällde. :) Någon gång ska vara den första…

Ikväll har vi käkat middag med Lisa och avsluta med en go drink.