Gott Nytt år

Alex åkte till Nederländerna för att spela. Jag känner mig krasslig men ok. Jag har tillbringat dagen helt och hållet med Netflixserien The Crown.  Helt ok –  Trots allt!

Stannar hemma

Usch, jag var tvungen att gå hem från jobbet idag. Mår verkligen inte bra. Nu netflix och vila. Tack och lov hittade jag någon som snabbt kunde hjälpa mig att ta passet jag hade tänkt att jag skulle hållt.

Barnbaciller

Alla baciller från alla barn under julhelgen var tydligen inte lätta att stå emot. Börjar krypa i kroppen och känner var det barkar.

På väg hemåt

Nu bär resan av från Töreboda till Stockholm. Ännu en fin jul har kommit till ett slut. I år har vi haft möjligheten att alla vara samlade och umgås tillsammans. Ikväll ska jag jobba lite för att kunna sova ut lite i morgon. Och ikväll kommer A hem från sin spelning. Skönt!

Juldagen

Ulrika med familj har åkt vidare. Vi andra har slappat och haft det gått. Inte många knop på ett sätt men på ett annat sätt full fart med alla barnen. Vi har tagit det årliga familjefotot. :)

img_9137__

Julafton 2016

Vi har firat med många av våra vanliga traditioner. Frukost, tända ljus på kyrkgårdar, julmat, kalle, klappar och tomte. :) Den årliga julklappsinslagningstävlingen kammade nog jag hem i år. :)

15726729_10154276606593517_1575935618128821078_n

Julklappsinköp

Nu har alla börjat anlända. Eller rättare sagt nu har alla anlänt, Niklas med familj från Skellefteå, Ulrika med familj från Skövde och Emma med familj från Eskilstuna. I förmiddags var jag med mamma och pappa för att handla den sista maten och efter tog jag och köpte mammas och pappas julklapp. Det skulle ta lite tid innan jag kom på vad det skulle bli men det blev en ny spis med varmluftsugn. :)

Bio med Didde & Idun

Idag åkte jag ner till syrran och har varit på bio med kidsen. Vi har sett Pettson och Findus. Sen hann vi med lite fika på stan och några julklappsinköp.

Från Stockholm till Töreboda

Nu bär det av för att fira jul! Vi har haft en soft dag hemma med lite jobb hemifrån, packning, matlagning. Nu är jag framme och får slappa och hänga med bara mamma och pappa vilket är skönt. Detta är just lugnet före stormen när fem snart kärleksfullt invaderar huset. :)

Jobb, simning, fika & film

Efter jobbet drog vi och simmade, inte långt men vi kom iväg i alla fall. Efter tog vi en middag på Elefantpojken och efterrätt på Espressohouse. Väl hemma har vi legat i soffan och sett på film!

Födelsedagsfirande

Firat hela dygnet. När vi kom hem i natt fick jag presenten från Alex för att jag ändå är som ett barn och inte kan vänta. Sova några timmar och sen kom vi till slut iväg till brunch med vänner hemma hos Yandeh. Direkt därifrån till middag med Alex och Christoffers vänner i Sjöstan och därifrån till nattligt party i Sickla. Wow!

Julklapp i förskott

Ikväll har jag först hunnit träna skivstång, sova middag, bada och ha spa hemma innan jag och Alex gav oss iväg på vår middag som var vår julklapp till varandra, nämligen en middag på Volt. Gott,trevligt och mysigt. Därifrån drog vi och mötte upp Anna och Christoffer med vänner för lite drinkar och sen vidare ut i natten på Under bron och till slut en liten efterfest hemma hos mig.

Ny barberare, träning & A hemma igen

Störst av allt, A hemma efter 2 veckors turnerande. :) Idag har jag haft långlunch och provat den nya barberaren i sjöstan. Grym! Sen var jag och körde ett pass i snöslask på Hornsull och skyndade mig hem för att kramas!!!

From London to Stockholm

Efter frukost hemma hos Micke och Dimi tog vi oss till Fabrizios resturang där han jobbar för att äta lunch där. Sen var det dags att ge sig av mot Heathrow och Stockholm igen. :)