Valborgsmässoafton

Valborg blev en lugn tillställning. Jag har mest hållit på i trädgården med mamma och pappa och fixat. Och ikväll tog vi en biltur och så köpte vi med oss räkor hem och gjorde räksmörgåsar och såg lite på tv.

Familjehäng i Skövde

Idag har vi fixat lite i trädgården lastat bilarna fulla med skräp och kört till tippen. Eftermiddagen och kvällen tillbringade vi med kidsen i Skövde. :)

Mot Töreboda

Efter att ha jobbat tog jag en taxi in till stationen och har tagit direkttåget till Töreboda. Nu väntar en go helg hemma i Töreboda.

Bortförd vid midnatt

Ikväll tog jag cykeln in till stan för att kolla lite teater. Efter middag på Åhléns tog vi oss in till stadsteatern och kollade in Bortförd vid midnatt. En påminnare om hur det varit under kriget. Men föreställningen som sådan hade en nice scenografi som jag gillade men i övrigt inte imponerande.

betyg3

Hej till Alex & vin på Göteborg

Idag drog Alex på några spelningar i Taiwan vid lunch och jag hann ge honom en extra kram innan taxin tog honom till stan. Jag slappade hemma ikväll men avslutade med ett glas vin hos Rasmus och Annie på Göteborg. :) Mysigt.

Löpning

Ikväll har jag sprungit med Friskis för första gången på länge. Det gick väl så där, min knän gillar inte att springa på för hårt och 10 kom kändes. Ikväll slappat vidare hemma och kramats i morgon reser han bort. :(

Get out

Efter att ha slappat stora delar av dagen har vi bjudit Henke på middag och sen varit och sett skräckisen Get out i Sickla. Mysig, fin och skön söndag.

Filmen får en liten tre, klassiska skräckknep men i en nästan lite komisk tappning.

betyg3

Hemmadag med oanat slut

Idag har jag bara slappat hemma efter en lång och grym kväll igår. Ikväll har vi haft Anders T över på middag och sen låg vi bara och småpratade när han åkte hem. Och plötsligt när vi satt på lite musik fick vi feeling och tog cyklarna till UB för att dansa till Henkes musik innan de stängde. :) Annie blev i alla fall glad.

Alex hemma = Long night out

Idag kom Alex hem igen. Picknick med matlådor i hans studio efter jobbet och sen lite vila hemma. Sen bar det av till Laika, vidare till M, vidare till Under bron och sen lite kompisar på nattvickning hemma. :) :) :)

Cross

Idag har jag fått mina två cykelturer till Hornstull, en för lite terapi på morgonen och en på kvällen för lite träning. Jag har kört Cross med Britt vilket börjar bli riktigt kul och skönt nu när vädret blir finare och finare. :)

Sista krafttaget för lite fest

Ikväll har jag hängt på Göteborg med Annie, sen drog vi hem till mig, möte upp Efraim och Anders, hämtade upp Rasmus och ikväll har vi varit på sista festen för påsken i Solna. :)

Slapp påskafton

Efter två roliga kvällar/dagar behövdes lite återhämtning. Jag tog taxin med Alex till stan och strosade runt lite och sen långpromenad hemåt. Ikväll har jag käkat påskmat på Göteborg med Anton och Annie. Nu sova. :)

Vegansk mat

Idag har jag slappat nästan hela dagen. Jag har sett på dokumentärer och donat hemma. Ikväll har vi varit och käkat på Växtverket och sen lyssnat på Alex spelning på Underbron. Däremellan minglat och suttit och snackat. En mysig och rolig kväll samtidigt. :)

Skönheten & Odjuret

Ikväll har jag efter lite träning varit och sett skönheten och odjuret. Den tecknade är nog bättre men ändå kul att se. Efter har jag hängt med Alex några av hans kompisar. På vägen hem tittade vi in på UB och råkade nästan vara kvar till stängning. :)

Jobbat hemma

Idag har jag jobbat hemma och stack iväg på lunchen och käkade vietnamesiskt med Alex. Ikväll bara vilat och reflekterat kring dagens terapi.