Valborgsmässoafton

Valborg blev en lugn tillställning. Jag har mest hållit på i trädgården med mamma och pappa och fixat. Och ikväll tog vi en biltur och så köpte vi med oss räkor hem och gjorde räksmörgåsar och såg lite på tv.

Familjehäng i Skövde

Idag har vi fixat lite i trädgården lastat bilarna fulla med skräp och kört till tippen. Eftermiddagen och kvällen tillbringade vi med kidsen i Skövde. :)

Mot Töreboda

Efter att ha jobbat tog jag en taxi in till stationen och har tagit direkttåget till Töreboda. Nu väntar en go helg hemma i Töreboda.

Bortförd vid midnatt

Ikväll tog jag cykeln in till stan för att kolla lite teater. Efter middag på Åhléns tog vi oss in till stadsteatern och kollade in Bortförd vid midnatt. En påminnare om hur det varit under kriget. Men föreställningen som sådan hade en nice scenografi som jag gillade men i övrigt inte imponerande.

betyg3

Hej till Alex & vin på Göteborg

Idag drog Alex på några spelningar i Taiwan vid lunch och jag hann ge honom en extra kram innan taxin tog honom till stan. Jag slappade hemma ikväll men avslutade med ett glas vin hos Rasmus och Annie på Göteborg. :) Mysigt.

Löpning

Ikväll har jag sprungit med Friskis för första gången på länge. Det gick väl så där, min knän gillar inte att springa på för hårt och 10 kom kändes. Ikväll slappat vidare hemma och kramats i morgon reser han bort. :(