Valborg

Har varit på Nordes fotoskola med Annie och kollat avgångselevernas utställning. Ikväll har vi lagt smaskig mat och slappat framför TVn.

Fux & trädgården

En vanlig jobbdag trots foten. Jag kunde stå på benen i morse igen. Ikväll har jag käkat middag på Vapiano med teaterkompisar och sen sett Robert Fux’s dragshow. Efter mötte jag upp Alex och så gick vi på Trädgårdens premiär.

Kvällens överraskning var ett uppträdande med Lisa Nilsson.

Stukad fot

Dumt, dumt och dumt. Skulle gena över innergård och två meter högt staket för att ta en voi. Det var dumt. Stukade foten när jag trillade ner. Först ont, sen smärtfri och sen smällde det till. Ikväll, kan knappt stå och googlat kryckor med hemleverans och sånt. Teater fick ställas in. :(

Event på jobbet

Idag gick Insamlingsforum av stapeln, ett projekt vi på jobbet alltid deltar i och som jag rattar en hel del av från vår sida. Deltog på eftermiddag och sen körde jag mitt pass på Friskis. Efter åkte jag tillbaka på banketten.

Sjuk

Tredje sprutan att hade samma effekt som andra. Feber och allmänt låg men har pga morgonens event på jobbet fått kämpa på ändå. Efter det sista förberedelserna på Norra Latin köpte jag med löjrom hem och vi käkade lyxiga rårakor.

Tredje sprutan

Vi planerar en japanresa och för att få komma in krävs bland annat tre vaccinationssprutor. Idag tog jag min tredje. Ont i armen men vi har ändå firat lön och bonus och käkat god mat på Indio kithcen.

Avskedsknytis

Idag har vi varit hos Linnea på knytis och sagt hejdå. Nu flyttar hon till Barbados. När hon inte orkade med oss längre åkte vi till Yandeh och Vidar och fortsatte. :)

Fest på Underbron

Vanlig jobbdag och sen pysslat och jobbat vidare hemma. Ikväll har Auas, Camille och Annie med flera varit på besök och sen gick vi alla ner på Alex spelning på Underbron.

Pub-quizz

Efter att ha ätit frukost hos Alex föräldrar tog vi oss in till Stan för att checka in på Pigalle. På eftermiddagen i det fina vädret tänkte vi ta ett glas och det gjorde vi. Men det som inte var planerat var att springa på kompisar och landa på en pubquizz. Kul!

Påskafton & Christoffers firande

Alex brorsa Christoffer fyller 40 och det har vi firat idag. Vi började med bad på dagen, sen grilla ute och sen mysa framför brasan inne.

AW på Tavolo

Idag har jag jobbat lite hemma och sen jobbat lite på stan. Efter mötte jag upp Alex vi sprang Anna och Mathea och tog en aw på Tavolo.

Ny träning

Lång dag på jobbet sen träning med Annie. Vi blev uppraggad av tränare och provade något vi inte tränat förut. Plaza! Hur ska jag orka led Cross i morgon!?