Jobba hos mamma

Idag har jag haft en massa möten. Sen har jag och mamma gjort lite ärenden och sen avslutade vi kvällen med ‘Länge leve Bonusfamiljen’.

Sen drink

Inser hur dåligt jag sover om jag lägger mig för tidigt. Åtgärd: håll mig uppe. :) Ikväll tog vi en liten drink som sängfösare på Sjöstaden Skybar. Jag har både tränat, jobbat vidare hemma och slappat innan dess.

Close

Idag har vi varit på Capitol och sett Close. Väldigt fin film men recensionerna lovade högt och förväntningarna var lite för uppskruvade. Henke och Alex i sällskap. Sen käka vi ihop hemma, såg på serier, spelade tvspel och grejade.

Yasuragi

Idag stack vi till Yasuragi för att fira Alex födeledag. Teppanyakimiddag i några andra sällskap. Sen sova sova och bada. :)

Fest hos Yandeh

Ikväll har jag och Annie varit hos Yandeh på födelsedagsfest. Sen jobbade vi ideellt på fest i Värtan. Sen hade vi dansmoments med Ferrel och Tozzi.

Vernisage hos Gud

Ikväll har vi varit på premiären av Vernisage hos Gud. :) Kul att besöka Filmhuset för första gången. Annie mfl i sällskapet. :) Jag gick hem de andra gick ut efter.

Tackkort

Idag har jag fixat tackkort till efter pappas bortgång. Annars mycket slappa, städa, se på serier. Ikväll middag med Alex och Christoffer.

Hemmakväll

Idag har jag haft en dag hemma. Jobba med lite filmaterial till jobbet. Alex har gjort långkok så vi har käkat tacos igen.

Hann även springa och träna och basta.

Även systeryster har varit på mysig snabbvisit. Vi drack vin och så fick vi en budapestbakelse. :)