Löpning Cross blev löpning löpband

Idag har jag och Mikaela var och rekat det tänkta julbord och julfeststället. Hellasgården.

Ikväll skulle jag vickat för Britt på hennes Crosspass. Dåligt vädet och inget dök upp gjorde att jag fick träna på gymmet i stället. Sen hemmakväll.

Hemmadag & utedag

Idag har vi plockat, städat, grejat, jobbat och hjälpts åt hemma i värmen. Vi har också tagit en långpromenad till Hagaparken. Stan är inte så lång egentligen. :) 6 km här i från till Norra Hagastan.

Återhämtningsdag & middag med Christoffer

Idag har vi haft en återhämtningsdag från en rolig kväll igår. :) Först lite slappa hemma och sen en redig långpromenad till Värtahamnen och kollat in Nordiska Galleriet Archives och deras möbler och julgranskulor. Sen promenerade vi vidare till Söder för middag med Christoffter Franco med vänner på Chelas. På vägen mötte vi Svante och Eva.

Alex somna när vi kom hem. Jag kollade på Solsidan och Ernst och somnade vid 21. :)

Spadag

Jobbat hemma till halv tre. Sen fick Nikola göra his magic med hår och skägg, sen massage och spa på Centralbadet dit kom också Alex och Annie. Sen mötte vi Erik på Bar Oas käkade ostron och drack cava. På Bistro Mirabelle åt vi middag. Sen till en bar och sen lite nattligt häng hos Erik.

Pappas födelsedag

Ikväll har vi sett Pappas födelsedag på dramaten. Sanna är som vanligt grym. :) Men bäst var César Sarachu.

Ana Gil De Melo Nascimento, David Fukamachi Regnfors, Omid Khansari, Pablo Leiva Wenger, César Sarachu, Sanna Sundqvist, Kristina Törnqvist

Det hade kunnat vara en 4a men det touchade lite fars ibland och får det att krypa ibland. Men väldigt fint och bra i övrigt. Sevärd!

Hemma från mamma

Ikväll tog vi tåget från mamma. Men vi har haft en fin söndag. Igår sydde jag klart alla draperier. Och vi fick en redig långpromenad på 14 km.

Pysseldag

Idag har vi hunnit med mycket. Elda i spisen, gå upp lagom tidigt och fixa frukost. Vi har gått en långpromenad, lagat mos, korv och svampsås, sytt upp draperierna, fika med Ulla och Gustav, Gustavs husvagn har blivit hyresäst i mammas garage. Och till slut, så nöjd, lagade mammas gräsklippare och tog några varv för att bryta ner löv och sånt. Växthuset är i ordning gjort för vintern – tomt, mindre grönt, lite tråkigare men var sak har sin tid.

Middag med Ullis familj

Vi har varit och handlat lite i Töreboda och i Hova. Vi har gjort långkok av kött för goda tacos ikväll. Shoppat kablar så vi kan göra om sommarpaviljong till vinterpaviljong med ny utomhusbelysning. Vi har satt upp skenor i taken för att sätta upp draperier och hindra värmen gå upp och kylan kommer ner från en numera mindre utnyttjad övervåning.

Till Töreboda

Idag har jag både jobbat på kontoret och sen hunnit hem och tagit mig till tåget med alla grejer till mamma. Gardiner och gardinstänger mm.

Hem till Stockholm

Efter en sen och rolig natt fick man sova ända till 11. Efter frukost tog vi en promenad och efter tacomiddagen. Tågresan hem gick smidigt och mysigt och slumra i ett ensamt säte i den gamla 1:a klassvagnen.

Botaniska & Kålgruvan

Lugn skön och slapp dag med en milslång promenad i Botaniska och sen fika på nya hotel Draken. Ikväll har vi hängt hemma och Jocke och sen spelade Alex på en fest på Kålgruvan. Sen kväll men väldig rolig danskväll.

Till Göteborg

Middag med Helena och Göran och lämnat årets julklapp. Yes, för vi vet inte om vi är hemma över jul. Sen några glas med Samuel och Christoffer på Paradiset. Här hade de en gullig barntoa brevid den stora.

Grattis till Solveig

En bra dag på jobbet. Sen promenad till Mariatorget för att köpa blommor till pappas kusin som fyller år i morgon. Ikväll tog vi bilen tid (skrapade bilen på vägen hem) och sen tog vi ett snabbt glas på Eriks event på Stockholm Surfboard club.