Chéri & flirt på Vapiano

Ikväll har jag varit med Niclas, Freddy, Henrik och Thomas på Dramaten och sett Chéri. Innan var vi på Vapiano för att käka.

På Vapiano utspelar sig mindre kärleksdrama. Jag ser någon jag tycker ser bra ut och som jag känner igen utan att vet varifrån. Personen reser sig upp och börjar prata när jag passerar. Han gratulerar mig på födelsesdagen i efterskott. Snacka om att jag är förvånad. Det visar sig vara en motionär från Friskis som var med igår när jag firade min födelsedag vilket min kollega hade berättat och använt som min ursäkt för att inte vara där och leda. Eftersom jag trots allt känner mig lite attraherad på en gång säger jag att den mörka mannen med hår på bröstet i min ålder måste komma med på mitt pass på nyårsafton. Hoppas verkigen han gör det.

Föreställningen var i övrigt bra. Inte fantastisk men bra. I rollerna hittar du, Lena Endre, Hamadi Khemiri, Rikard Wolff, Andreas Rothlin Svensson, Mattias Silvell, Malin Ek, Nina Zanjani, Lotta Tejle, Lil Terselius, Hulda Lind Jóhannsdóttir, Stefan Boström. Hamadi är ganska ung och ny. Något känns överspelat men ändå bra. Ett litet drama kring en ung man som har en relation med en mycket yngre man är spännande och uppfriskande.

Betyget blir nog en väldigt stark trea.

betyg3

untitled