Näst sista fredag före semester

Så, nu drar faktureringsveckan snart igång igen och snart är det semester. Ikväll lite mingel med Bears on the Rocks jag hann bara med en snabbis där innan jag skulle vidare. Ikväll gjorde vi ett försöka, jag Remy och Julio att gå ut men det var så långa köer överallt att det slutade med att vi gick hem igen.

Regn i skyfall

Ikväll var jag duktig och cyklade till Lindhagen för träningspass, allt gick bra till det var dags att cykla hem. Himlen öppnade sig bokstavligen. :)

Köpt en bok

Ikväll har jag inte gjort många knop, vattnat blommor hos Lollo, promenerat på söder, köpt en bok och sen kom Alex och överraskningshälsade på. :)

Licensiering

Trött och glad, en rolig dag, så mycket fin och konstruktiv feedback på min licensiering. Allt gick vägen och jag hade så kul! Äntligen, nu satt den! 

   

Grand Designs

Dagens agenda har innehållit:

  • Sova ut länge
  • Lunch på Bistro Voltaire
  • Många avsnitt av Grand Design
  • Några avsnitt The Office
  • Alex

Superlördagen!

Snacka om perfekt dag, jag har både hunnit sova ut, hänga med Alex, luncha med Anders, fika med Niclas, slappa hemma och sen hänga på Malmen med Alex polare och sen en tur till trädgården på vägen hem.

Idag har jag varit ute och cyklat med John, lunch på Rosendal och kaffe på Johan Nyström. Ikväll har jag hängt med Eva, Stefan och Algot, vi trängde också in lite träning i instruktioner. :)

Jobb, slappa, öva & så lite fest

Idag har jag verkligen gjort både smått och gott. Lite jobba i kapp allt jag flexat under veckan. Jag har varit och övat på mina instruktioner på Friskis och sen har jag varit ute med Remy och Edvin ikväll. Trevligt. :)

Balkonghäng…

…och semesterstart för vissa. En bra dag på jobbet, jag kom in ruggigt sent efter en lång och skön sovmorgon. :)

Ikväll har jag haft Niklas, Niclas och Freddy hemma på lite balkongdrinkar. Det är ju inte varmt men det får gå. :)

Cross

Ikväll har jag kört Cross med John, hur kul som helst, stort gäng på nästan 20 personer tror jag. Kvällen tillbringade jag med Alex, vin, mat och dessert på balkongen. Livet är gott!

Övningspass II

Ikväll körde jag övningspass II, och det gick bättre. :) Tack och lov. Det börjar blir roligare också när jag kan slappna av mer. Nu måste jag bara öva lite till. Nästa vecka är det övning och sen är det licensiering.

Anders & Salle

Ikväll har jag varit och hälsat på hemma i Anders och Salles nya lägenhet. Så så fin. Lite vill-ha-känsla! Fast jag har det ju väldigt bra där jag bor också. :)

Jobb & Powerhour

En ruggigt lång och skön sovmorgon tog jag idag, efter jobbet drog jag och tränade och seden övade instruktioner på Friskis Skanstull inför licensiering.

Till Stockholm & Alexhäng

Efter frukost och lunch hemma bestämde vi oss att åka hem lite tidigare. Lämnade av syrran i Eskilstuna och jag åkte hem, packade upp och hämtade upp Alex. Så till affären för att köpa mat och fixa en balkongmiddag med vin och diskussioner. Mysigt. :)

Sol – Äntligen!

Så idag har jag fått hänga i solen, jag har klippt gräs, legat i solen och lyssnat på podcasts. Har även fått hänge med familjen och vänner till dem. Det är såååå skönt med landet och att få vara här!