Påsklamm

Idag har vi slappat på fm, promenad vid lunch, gick hem till Ida och hämtade vår sovsäck och ikväll har Annie varit här och vi har lagt påsklamm i hop. :) Så gott och såååå trevligt. Mellan promenad och besök hann vi till och med städa bakom spisen.

Gaia & Undebron

Slappat hemma på morgon, långpromenad vid lunch, druckit kaffe i solen på Norr Mälarstrand och sen överraskade jag mig själv att köpa vinyler. Vi har ju spelare och så blev jag lite inspirerad av Annie som börjat samla och att man lyssar på ett annorlunda sätt. Ikväll middag med Alex, Johanna och några andra DJs på Gaia, sen till Undebron och dansa lite. :)

Italiensk middag

Ikväll har vi provat Amex bjudmiddag för två. En nice italienare vid Kungsträdgården. Sen , chips, läsk och vin hemma hos Annie. Spontant är roligast. :)

Hosoi

Äntligen kan påsken börja. Jag har jobbat halvdag och sen hängt med Annie på Centralbadet. Efter lite middag hemma drog vi till Hosoi och lyssnade på Malcom och Joel som spelade där. :)

Träning & storhandling

Idag har jag hunnit med både jobba och träna och efter drog jag Alex och Annie förs storhandling på både Willys, systembolager och Bauhaus.

Nu har jag lösningen. Det uppdaterade borde kanske kan bli kvistfri plywood o

Långpromenad utan mössa

Idag hittade jag på ett ärende för att gå en redig långpromenad. Så jag gick via Hornstull till H&M Drottninggatan för att köpa en mössa som hade plockats undan för att det var vår. Fick beställa den online i stället. Men 1,3 mil fick jag gå i alla fall.

Jobb & träning

Jobbat och det blir en lugn vecka. Har aldrig haft så få möten inplanerade under en vecka. Men kul att Robinsson är igång igen och vi har gått upp på morgonen, ätit frukost och sett på Robinson i hop innan vi gått till jobbet.

Hem till Stockholm

Hängt och slappat hemma hos Helena och Göran på eftermiddagen och sen ett glas på Tullen med Kaspar, Kajsa Mina, Sesseli och Jocke innan vi åkte till tåget för att ta oss hem till Stockholm.

Middag & fest

Efter utcheckning på hotellet har vi hängt med Mina och hennes nya barn. :) Tidig kväll blev det middag med Ramen med hela familjen Berg. Sen har vi hängt med många vänner på Ivans Pilsner bar på Ringön och firat en massa födelsedagar. Sen efterfest i Robins studio. :)

Firar på Jazys

Jobbat halva dagen och andra halvan på tåget. Innan tåget hämtade jag upp mina parfymbeställningar på NoOrdinaryscent i Gamla Stan. Ikväll har vi checkat in på Jazys för att fira Alex födelsedag.

Alex födelsedag

I morse var jag uppe och grattade. Ikväll efter träning blir det nog en lugn kväll för självaste födelsedagsbarnet är förkyld. Usch. Hoppas han snart e bra så vi kan åka till Göteborg.

Somna till Tillsammans

Rörde på mig lite i alla fall. Promenad på löpbandet som uppvärmning efter förkylning. Ikväll somna jag i sängen till Modysons nya Tillsammans-film.

Soda Nation

Bättre och på benen idag. Har tagit en långpromenad på 12 km och på vägen hem gått förbi affären jag hörde talas om i P1s Meny, nämligen Soda Nation. Nu ska vi prova några läskeblasker. :) Ikväll har Alex fixat Tom kha gai.

Sjuk

I går var det bara känningar men nu är det fullt utbrott. Fick lägga mig efter förmiddagsmötet och sova hela eftermiddagen.

Jobb & träning

Jobbet har gått bra men det har börjat kittla i halsen. Hoppas jag klarar mig. Inga intervaller på löpbandet idag. Jag ledde mitt pass och sen hem för middag och jobba vidare.

Kulturbärarn

Ikväll har jag varit på teater trots att det är tisdag. Jag brukar oftast gå på torsdagar. Ikväll kollade på Andreas T Olssons Kulturbärarna.