Valborg

Knasig dag på jobbet. Jag får återkomma och berätta mer senare. Annars slappat hemma. Ikväll kom Henke med dejt förbi på besök för att dricka lite vin. :)

Hemmadag

Kort promenad för att kolla in vinyler, fika på stan och sen laga mat och sen hänga lite med Theo och Pella som kom förbi. :) Alex löder patchbays. :)

Kind people på Fållan

Bara slappat hemma hela dagen för att vila upp från en emotionell vecka. Ikväll har vi varit på Yandeh och Vidar och sen kollat in Fållan som öppnade med klubben Kind People.

Middag på Ollis

Ikväll har jag bjudit Niclas på middag på Ollis och sen har vi sett Svindeln på Dramaten. Högt betyg på föreställningen. Kvällen avslutade jag med Alex på Fotografiska för att kolla in deras event Brus.

Friskis

Ikväll har jag både kunnat träna och leda mitt pass efter förkylningen. Skönt! :) Annie var där med rave-kompis.

Hem till Stockholm

Idag har jag och mamma fixat i växthuset och städat och gjort fint för våren. Sen lunch med gänget när alla kom tillbaka. Sen tog jag och Emma tåget från Hova. :)

Kluvit ved & firat syskonbarn

Otroligt fint väder har vi haft. Efter en frukost med hela gänget gav vi oss ut och började klyva veden från träden. Jag och Mamma köpte hem vårens jord till planteringarna.

Jag bjöd på grillat utomhus och ikväll bjöd Niklas och Elina på mat innan vi firade syskonbarnen. :)

Till Töreboda

Efter att ha jobbat hemma på fm, shoppade jag presenter till syskonbarn på lunchen i stan, och sen jobbade jag innifrån stan innan tåget gick hemåt till mamma. Ikväll Tacos och tv-kväll med hela gänget.

Friskis

Ikvälll har jag lett mitt pass men inte tränat så mycket själv. Känner att krasslet är på väg i halsen efter långpromenaden i måndagskväll i kylan.

Pysslat och återhämtat mig

Idag har jag vilat och återhämtat mig från en väldigt rolig lördag. Alla våra läderprodukter har fått lite extra kärlek av vårt nya läderbalsam. Alex brorsa har lärt Alex löda innan han åkte hem. Nu chips och cola i sängen och Fab5.

Lunch på Tak & fest på Hosoi

Mina vänner från London var på kortvisit och när de var upptagna så tog jag lunchtiden med dem. Vi hade en mysig stund på Tak’s Izakaya. Ikväll har vi hängt med Christoffer på Hosoi som spelade där. Sen landade vi på en annan fest en stund innan vi gav oss av hemåt.

Kouthoofd Familie Winkel

Ikväll efter jobbet har vi hängt på ovanstående ställe med Christoffer och Jonas. :) Jag gick upp tidigt i morse och lyckade vara värd för en partners event hos oss. Vi lyckades nå ut med våra budskap på ett bra sätt. :)

Jag gick hem tidigt och vi hann och se den fantastiska filmen All of us strangers.

Like Lovers do

Ikväll har vi vi varit och sett en föreställning på stadsteatern. Bra men inte fantastisk. Budskapet var tydligt men kanske inte på ett sätt som var min stil. :)

Jag har också hämtat min nya älskade väska i läder som matchar min weekend bag.

Jobb & träning

Vanlig jobbdag och sen både träna och leda mitt pass på Friskis. Ikväll lite familje samtal och sen Sveriges mästerkock.