Noema

Efter jobbet har jag scrubbat mig centralbadet. Sen middag med Oliver, Erik och Alex och en kompis till Oliver.

Projektavslutning

Jobb och sen gick jag lite tidigare för att hinna träna. Ikväll har jag reppat och fixat avslutningsmiddag för ett stort projekt jag hållt på med.

Hemmadag

Slappat och sovit ut. Sen till frisören. Jag har hunnit fixa med lite smart formler i excel för jobbet och några snygga digram. :)

En fin fredag

Jobbat, löningsfika med vin på jobbet, centralbadet, teater med Annie, mer vin med Annie och Alex på Svartengrens och en sen eftersläckare hemma hos Annie.

På teatern såg vi Circus Psykos. Mycket bra föreställning om de delar av Daniel Larssons liv som påverkats mest av hans bipolär sjukdom.

Drink på kvällen

Jobbat, tränat, hem och fixat lite. Sen mötte jag upp Alex och vi gick ut och tog ett glas vin och planerade lite för sommar och påsk. :)

Hemmadag & promenad

Dag nummer två på temat bara vara hemma. Jag har varit på ännu en långpromenad, tänkte shoppa man höll mig i från det. Nu är Alex hemma från Paris och vi kan fortsätta kolla på våra gemensamma serier. RuPaul, US och UK och The New look.

Okonomiyakimiddag igen

Och det blev uppskattat. Alex åkte till Paris i morse, jag är hemma ensam. Ikväll var Viktor och Marcus här på middag. Vin, mat och sitta och prata sent e mysigt. :)

Alla hjärtansdag

Jobb, träning och sen leda mitt pass. Ikväll har vi firat alla hjärtansdag med middag på Elefantpojken. Det var länge sedan. :)

Chips & cola

Idag har bara varit en hemmadag. Tvätta fixa och göra sig i ordning för veckan. Alex känner sig lite krasslig så jag har fixat markservice. :)

Hemmadag & Kvällsbastu

Skön hemmadag och sen ikväll bastu. Vidare och Yandeh hade hyrt vedeldad bastu ute i Älta. Promenad genom skogen med facklor. Kan det bli mysigare? :)

Änglagård

Ikväll Änglagård på Oscars. Gott sällskap med Johanna och Niclas. Under eftermiddagen var jag på Läderverkrstan och beställde en tygpåse i skinn som ska matcha min weekend bag. :)