Kompisar på besök

Per åkte vidare. Ulrika shoppade. Daniel jobbade. Jag fixade hemma. De fina julstjärnar jag köpte till fönstret var för stora. Jag vet att jag är storslagen ibland. Men gick det kanske över gränsen. :) När jag kontrollerade var de nästan 180 cm i diameter.

På kvällen hade vi kompisar på besök. Lillasyster och familjens födelsedags present i förskott användes flitigt. Tävlingen pågick fram till fem på morgonen med "finalisterna".

Se bilder från tävlingen!

Gott Nytt År!

Nu har alla syskon flytt fältet till en fest i Göteborg. Tyst och lugnt. :)

Jag och Daniel kommer att bjuda mamma och pappa på nyårssupé.

Arne & Monika

Jag och Daniel har shoppat nyårsmaten på Konsum i Töreboda, mamma har kommit hem från jobbet. Ikväll har vi haft besök av mammas och pappas vänner, Arne & Monika. Jag träffar dem inte så ofta längre men i år tror jag att jag hunnit träffa dem både två och tre gånger. Minns inte riktigt. Vi satt och prata länge och efter besöket började jag, mamma och Daniel att titta på filmen Ninas resa.

Mot Göteborg

Nu har två syskon stuckit till Göteborg och sina hem där. Nu är det bara jag, Daniel och Emma kvar hemma. Mamma jobbar och vi andra fortsätter äta, spela kort, ser på film och umgås.

Katthemmet

Idag har vi haft en slapp och skön dag. Ullis och Emma skjutsade Niklas till Skövde för att han skulle åka vidare till Göteborg. Jag, Daniel, mamma och pappa har varit i Töreboda och besök katthemmet som Ullis katt, Pollux, kommer i från. Efter det shoppade vi lite på ICA och sen fastnade jag och Daniel på en Auktion. Vi hade spanat in några objekt men priset sprang iväg och lika bra var kanske det. :) Annars hade vi haft en kristallkrona i taket i badrummet.

I kväll har vi sett på film, ätit pizza och spelat kort. I morgon åker även Ulrika och katten hem. Nu kommer det bli ytterligare ett snäpp lugnare. :)

Kyrkgården

Idag har vi besökt kyrkgården och hälsat på mormor vid hennes grav. Vi satte dit en vit ängel i keramik som håller i en ljuslykta. Tyvärr blåste det för mycket för att kunna lämna kyrkogården med ljuset lysnade. Vi ska åka dit i morgon med ett lite batteridrivet ljus. Vi besökte också Letex utan att göra några fynd, shoppade lite på ICA och jag Katalaner på det lokala kondiset. På kvällen har vi, åter igen, spelat spel och sett på film.

bio

Frukost med alla i familjen utom Ulrika som sover hos pojkvän med föräldrar. Mamma åkte till jobbet vid 10. Vi andra har sett en film, fikat, lagat mat och spelat kort förstås. En kompis till Niklas har varit med och duellerat i kortspel. Snart middag och ikväll bio, Arn. Extra roligt är det också att den har spelats in i trakterna här hemma.