Henke Läkare & Malm på besök

Jobbat hemma och under lunchen cyklade jag över och hade kort möte med Anneli och fick se hennes nya lägenhet.

Checkade ut tidigt idag och hade en mysig AW spontant med Therese, Göran och William som alla var och hängde runt i stan. Vi provade Pelago som var mysigt och grymt tack vare att vi kom tidigt. :)

Ikväll har vi firat Henke som har fått sin examen som Läkare. :)

Inte att glömma, i morse nåddes vi av nyheten om älgar som var på stan bredvid lägenheten. :)

Jobbfest

Idag har jag käkat lunch med min gamla chef som hastigt slutade för några veckor sedan. Väldigt trevligt. Ikväll och i eftermiddag har vi haft sommarfest. Vi höll till på Skepparholmen. Underbart väder och totalt sett väldigt uppskattat trots vår situation.

Dramaten vet vad en publik behöver

Lunchlöpning, sen lite jobb, egen träning innan mitt pass och sen ledde jag mitt pass. Men bäst idag var Liv och död Strömquist, komedi om goda råd av Ada Berger och Liv Strömquist. Jag såg ettan 3 gånger och tvåan 2 gånger. Nu får vi se hur många gånger jag ser denna. Men mer än en for sure. Så otroligt bra!

Lunchlöpning

Löpning på luncherna har verkligen gett energi. Det är såååå nice. :) Annars ikväll kollat the Jinx part II. Såååå bra.

Ny favvo youhurt och dekoration inspirerad av helgens frukost.

Lunchlöpning

Idag blev det både lunchlöpning och bad på turen. Sååå skönt. Annars hem efter jobbet och fixa lite. :) Vi avslutade kvällen med långpromenad runt Årsta och Söder.

Byggt klart!

Solsängen är klar. Det blev också en go hylla utanför växthuset. Nu på tåget hem efter en go helg.

Mysig frukost med alla och detsamma för lunchen. Livet är härligt i en grön trädgård. Framme i stockholm tog vi en dessert och ett glas vin på Banans.

Köpa virke

Idag har jag käkat frukost med mamma i trädgården. Sen åkte jag och jag köpte virke för att bygga solsängen.

Sen åkte vi och handlade mat till middag och för att hämta Alex. Sen kom Ullis med familj för att alla käka middag i hop och att fira morsdag i morgon tillsammans. Avslutade kvällen med bad och sen godis och tv.

Till Töreboda

Efter diverse tågstrul så är jag framme. Jobbat hemma på dagen och sen panikade vi båda för att det var elfel i Flemmingsberg och inga tåg kunde gå som de skulle.

Nu framme i alla fall. Efter middag har jag och mamma börjat med ett lapptäckeprojekt i froté.

Teater & Dans

Jobbat, sprunget på lunchen och sen hem och byta om. Ikväll middag och teater med Cy och det vanliga gänget. Sen drog vi till Fotografiska där Alex spelade och mötte upp Annie, Maria, Jonas och fler andra. Kvällen avrundade vi på Freya Söder för ett glas vin med utsikten.

Lunchlöpning idag igen

Jobb, löpning på lunchen, leda pass och sen hem och slappa.

Nu har jag i alla fall gjort valkompassen och är redo att gå och rösta. :) Ikväll blev det en långpromenad, 10 km och 2 x Kropp och själ i lurarna. :)

Middag med & besök från Helena

Jobbat, och störst kanske idag, hämtat mattan. Men löpning på lunchen är också skönt och viktig upplevelse. Idag med Mikaela och Robin.

Ikväll kom också Helena upp för middag och lite häng. Middag på Bleck och sen choklad dessert hemma efter.

Löpning på lunchen

Idag har jag sprungit på lunchen igen. Sååå skönt. Ikväll lite sushi i Ivar Loos park för att fira Niclas födelsedag. :) Fotade mitt duschampogalleri också. Rekommenderas! :)

The Jinx 2

Efter jobb, träning och att ha lett mitt pass har vi legat i sängen hela kvällen och kollat in fortsättningen på the Jinx. Ett måste på HBO.

Filmat

Idag har jag besökt jobbets brevterminal i Göteborg eller närmare bestämt Mölndal. Sovit ut och sovit väldigt gott på Jazys innan det.

Vila innan Göteborg

Idag har vi slappat i sängen hela dagen. Jag och Alex hade en sen, men rolig och mysig kväll. Idag åker jag till Götet. Checkar in på Jazys innan jag ska filma på vår terminal i morgon.

Vaknat med Annie dansat med Jane

Det slutade festligt och roligt. Annie sov över. Vi hade en mysig morgon med Titanic. Sen dansade vi på trädgården hela eftermiddagen och kvällen Jonas och Göran. Rolig mysig kväll men slutade kallt och svalt i luften.

Det var verkligen nice och mycket dans. Jane Fitz var en av DJ-sarna….