Rockkonsert & fler vinylskivor

Rolig och varierande dag. Alex jobbat i studion. Jag har sytt vidare hemma på morgonenoch sen har jag och Annie shopat skivor vid St Eriksplan. Ikväll kollade vi in min fd chefs konsert med Black Paisley vid Medis.

Pysslat & gå på stan

Idag har jag börjat med mitt egna strandlakan i form av lapptäcke av froté handdukar. Också promenerat på stan och köpt mer sytråd och sånt. Hemmalunchen och middag med vårrullar med jordnöttssås och vin. :)

Hemmakväll

Jag har grejet hemma. Alex varit i studion. Efter jobbet en massa småsnack med kollegor men till slut kom jag hem. Behövt vila kroppen så ingen träning idag.

Köpt nya handdukar

Idag har vi fixat på jobbet. Satt upp de nya affischerna och sen hem och fortsatt med mina strandtäcken. Mammas uppskickade handukar och de nyinköpta.

Ikväll har vi varit på konsert med Eek-a-Mouse tillsammans med Anton och Joanna på Trädgården.

Hemmadag

Alex är borta så då kan man äta frukost i sängen och se på tv. Riktigt länge idag. Sen grejat hemma en go fika med Anders som paus. Sen har jag fortsatt greja hemma men framför allt spenderat många timmar med att sy klart det första lapptäcket i frotéhanddukar.

Ikväll kommer Alex hem och så blir det en kvällsbastu innan läggdags.

Rädda en röst

Alex hade glömt rösta innan han skulle resa bort. Så genom att hyra bil och rösta i Märsta innan flyget gick det att få i hop det. Sen tog jag bilen och storhandlade vin. I eftermiddag har jag hängt med Viktor och Jesper på Konstakademien och kollat in avgångselevernas utställning.

Ikväll blev det greja hemma och sen en långpromenad och lyssna på pod.

Middag på Måsen

Jobbat, tränat på lunchen med Mikaela och sen grejat hemma. När Alex kom hem tog vi cyklarna och åt riktigt god snabb middag på Måsen. Det blev lite kallt till slut. Ikväll sova tidigt. Alex ska upp tidigt och åka.

Nationaldag

Långpromenad på morgonen och tog en sväng förbi invigningen av den nya delen på Slussen, Vattentorget.

Idag vietnamesiska sommarrullar vilket är sååå gott.

Middag med Elin & Andreas

Frukost på gården på Michelberger och sen strosat runt på stan lite och slappat på ett cafe. Ikväll middag med Elin och Andreas på Con Tho. :) Ikväll hängt i lobbyn på hotellet.

Kathie, Eli & Berghain

En eftermiddag hemma hos Eli och Kathie och några vänner till dem. Sen checkade vi in på Berghain några timmar. Kunde inte låta bli när vi fick lista. :) Sommartid där är alltid ett nöje.

Älskar den här gården på Michelberger.

Else

Idag har vi tagit oss till Berlin. Så skönt att flyga mitt på dan. Lunch i Lounge och samla ALLA gamla utländska mynt EVER. Framme så checkade vi in snabbt och stack sedan till Else och hängde med en massa kompisar hela kvällen. Alex spelade ett roligt set mellan 19 och 20.30.

PS, sån köksö vill jag ha.