Nyårsafton

Vi har haft en nyår hemma. Indiskmat och samtal med familjerna på facetime. 12-slaget firade vi på balkongen och kollade på nyårsnattens kaotiska fyrverkerier.

Mega promenad

Via Brandburger, Tier Garten, Schönenberg och Kreuzberg tog vi oss runt med 18 km.

Ikväll middag på Jaja och sen lite fest hos kompisars kompisar och sen med Ming en dekadent bar. :)

Två varv på flygplatsen

Snacka om att vi ändå hör hemma lite i Berlin. Idag har vi sprungit på flera olika kompisar spontant när vi varit på stan.

För att få i hop en bra sträcka på promenaden har vi gått två varv på flygplatsen. :)

Appleshopping

Idag har vi tagit en långpromenad till Apple vid Kurfürstendamm. Jag har köpt en ny iPhone. :) Lunch på Vapiano och sen greja och slappat hemma.

Långpromenad & återhämtning

Idag var tanken att åka upp i radiotornet. Inte fullbokat när vi gick men väldigt fullbokat när vi kom fram. Vi gick vidare mot Prenzlauer Berg och sen tog vi tunnelbanan hem till vårt färgglada hus. Ikväll har vi grejet och pysslat. Konstruerat korsord. Det ska vi visa upp någon gång. :) Vi har också kollat på serier.

White elephant gift

Idag var vi bjudna på fest hos Kathy och Eli. Så kul med julklappsspelet. :) Sen gjorde vi ett försök på Berghain men gav upp i kön. Satt uppe stund själva hemma i stället. :)

Julafton i Berlin

En frukost och God-Jul-kram. Sen löste vi korsordet vi fick från Alex mammas väninna Mia. Så kul idé att göra ett korsord. :)

En långpromenad och kebabtallrik till julbord och sen våra facetimesamtal med familjerna. Ikväll har varit hos Matt och Chris. Sen mötte vi Hong för en middag. Somnade tidigt. :)

Tydligen ska man ha en jonglör vid varje rödljus. :)

Besök av Nathan

Idag har jag kommit upp på benen. Vi har gått en promenad och handlat lite. Vi har haft Nathan på besök och middag vilket var så mysigt. :) Innan middag hade vi julklapps utdelning av mina hårborstar till alla syskonbarn.

Men det var också kul att vi hittade vinshoppen live som vi tänkt handla från online så många gånger.

På benen men risig

Idag är jag mer på benen men fortfarande inte bra. Vi har varit hemma och jag har jobbat av och till mixat med att springa på toga, vila och försöka få i mig mat.

Magssjuk

Man ska inte äta mycket pistagenötte om man inte är van. Eller så har jag fått mig en dålig och möglig nöt. Magen är i alla fall fucked. :(

Jobba på hotell

Jobba på hotell blev jobba på kontorshotell pga bräckligt WiFi. Men mysigt att hamna på ett nytt kontor. Här likställer man munvatten med handtvålen. :)

Ikväll har vi varit på middag med Elin och Andreas vars lägenhet vi ska låna.

Flyttat in

Idag har vi flyttat in i lägenheten och Anderas och Elin har tagit tåget till Stockholm. Julklapparna är framme och installerade.

Födelsedagsfirande

En go dag under dagen. Sen har jag firat med vänner. Anna, Henke och Annie tillsammans med Alex. Hur firade vi? Middag, dans med Lisa Janbell i reaktorhallen på KTH, Burleskshow med Yandeh och Vidar och sen dans på Underbron.

Lunch på Rolf

Idag har jag jobbat hemma och sen ätit en mysig lunch med min kollega på Rolfs kök igen. Verkligen ny favorit resturang.

Ikväll har jag och Alex bara slapp

Julbord

Ikväll har vi haft en supertrevlig kväll med jobbet. Julbord på Hellasgården. Så mysigt att drick glögg kring brasan utomhus, sen presentationer i rummet och sen mat i storstuga n och till slut dans till Johans musik.

Lucia

Årets lucia har varit en vanlig dag för mig. :) Jobb med många möten och på kvällen cirkelfys. :) Jag också fixat det sista med julklapparna till mamma och syskonbarn.

Julklappar

Ikväll efter träningen har jag fixat åretsjulklappsinslagning.

Vill du hitta andra teman gör du det här nedan.

2017 firade jag knappt jul. Vi reste till USA på turné, fira 40 för mig, jul och nyår där. :)
2020 var det pandemi
2021 var vi bortresta i Berlin.

Serier & film

Hemma i värmen hela dagen och kollat serier. Kollat klart på Netflix – En helt vanlig familj, SVT – Alla våra hemligehter och till slut TV4s Beck.

Ikväll har vi provat maten på Triton. Väldigt gott. Kvällen avsluta vi med Staffan på Sidertrack.

Under dagenfixade vi också julkort till familjen genom att skänka pengar till Läkare utan gränser. Inspiration från Helena och Görans hälsning.