Filmkväll med Henke

Ikväll träning och leda pass. Sen filmkväll med Henke. Efter okonomiyaki kollade vi på Days of Happiness
”Ungt dirigentlöfte når ett vägskäl i såväl privatliv som karriär, i ambitiös och psykologiskt komplex Tárbesläktad kritikerfavorit från Montreal.”

Sluta tidigare & basta

Inga planer och inställt möte på jobbet. Idag tog jag och Alex en bastu på tidig eftermiddag i Vinterviken.

Vi försökte kolla på Club Zero, ”Mia Wasikowska briljerar som sekteristisk lärarinna på internationellt elitinternat i Jessica Hausners formsäkra och satiriska ätstörnings- och hållbarhetsthriller.

Jobb & träning

Ikväll startade äntligen Husdrömmar igen. :) Slappa, jobba och lite återhämtning.

Alex var ute med en kompis. Jag kollade på lite filmfestival och såg Smoke Sauna Sisterhood, ”Flerfaldigt prisbelönt publikfavorit om anrik estnisk basturitual, kvinnorna som utövar den och deras avklädda, terapeutiska samtal i hettan.”

2:22

Sen kväll igår och lite seg idag. Men efter ha varit på stan med Alex gick jag på teater med Niclas och Freddy och såg 2:22 med några favoriter, Johanna Nordström och Adam Pålsson.

Ikväll filmfestivals häng med Andreas och Helena.

Hanteringen av de odöda

Jobb och sen hem. Ikväll filmfestival med Annie och Vincent. Efter det dök Erik och Oliver upp och så blev det en förlängd festkväll. Till middag blev det okonomiyaki.

Fotkirurgen

Idag har jag varit i stan efter lunch för att kolla in foten. Hårda partier som måste tas hand om.

Ikväll slappa hemma.

Hem till Stockholm

Tur vi inte hade bokat tåget. För när det ställdes in kunde vi snabbt boka ett alternativ. Jag och Emma gjorde sällskap till Hallsberg. Sen hem och kolla på RuPaul med Alex.

Hemma i Sandvik

Frukost tillsammans framför tvn. Sen samtal, promenad, ärenden och bara slappa. Ikväll Kyckling i ugn med kantarellsås och potatispuré. Till lunch mammas favorit, friterat rispapper med koriander, lax och sojamajjo.

Till Töreboda

Promenad till jobbet och go jobbdag. Sen hem till mamma och möte upp Emma. Smörgåsar, te, på spåret blev en go kväll.

Hemmakväll

Jag åker till mamma i morgon så vi försökte ha hemmakväll och fixa lite grovplanering för sommaren.

Medarbetarundersökningen

Jobbar på ett otroligt ställe. När man inte tror det kan bli bättre går siffrorna upp ännu mer. Idag fick vi presentationen av 2023 års undersökning. Alex pysslar vidare i studion och jag har kollat på syntetblommor till jobbets toaletter. :)

Hemmadag

Idag har jag hängt hemma hela dage och fixat och donat. Jag har sytt upp min pyjamas och kommit vidare med mycket hemma. Och inte minst nu är allt tvättat, städat och vattnat och jag/vi är i kapp. Som lunch var gick jag ner till Sjöstan och kollade till Alex studioflytt. :)

Dr Brunners

Idag har jag grejat hemma hela dagen. Så gott som i alla fall. Två korta avbrott dock, ett på morgonen för att köpa hyllor och förvaring till Alex nya studio och ett kort avbrott för att köpa ny favvoduschtvålen från Dr Brunner’s. :)

Ikväll har vi bastat och lagat med med Henke. Kul att catcha upp efter 4 veckor sen vi sågs senast. :)

Jobbdag på kontoret

Idag har jag jobbat på kontoret igen. Kul att träffa alla igen. I övrigt gått och lagt sig tidigt. Mycket sömn att ta igen från veckan som varit.

Berlin till Stockholm

Upp och checka ut. Frukost och lunch i ett på flygplatsen. Lite shopping så blir resan hem roligare. Ikväll packa upp, Alex har handlat mat och nu är vi redo för en sista arbetsdag den här veckan.