Nyårsafton

Vilken dag! Jag har hunnit slappa, läsa, förbereda och ha en riktigt rolig kväll! Kvällen och natten avslutade vi med våra gäster på Alex spelning på en fest på söder.

Bastu & mathandling

Idag har vi fixat och donat hemma. Ska bli kul att ha en stor nyårbaluns hemma. Vi har också varit på Sthlm sauna och bastat med Henke. Efter det middag på pizzeria och sen handla all mat till nyår.

Annandag på kontor

Idag har vi sovit ut och ätit frukost hos Alex föräldrar. Nu är vi på kontoret i Göteborg, jag jobbar lite och Alex kämpar på med sitt examensjobb. Ikväll bastu på Friskis och sen hemma kväll.

Juldag med serier

Idag har vi bara slappat hemma hos Alex föräldrar och kollat in Yrrol-gängets senaste serie “äntligen”. Ikväll har Christoffer varit med oss på middag och sen kom Jocke och hämtade nyckel som ska låna vår lägenhet.

Dan före dan

Idag har vi slappat hemma. Vi har fått hem syster Emma med barn och vi har efter det skjutsat hem syster Ulrika till Skövde. Vi har också haft uppesittarkväll med lite bingolotto och vunnit lite i alla fall.

Eftersom vi inte kan göra det i morgon höll jag, mamma och Alex vår tradition att hälsa på mormor med flera på kyrkgården och tände ljus.

Hämta gran

Idag har vi pysslat lite. Hämtat gran, klätt den lite, eldat i eldstaden och myst i största allmänhet.

Hem till Töreboda

Alex är lite krasslig men vi får isolera honom lite på övervåningen när vi kommer till mamma och pappa men vi åker som planerat. Men först jobbat hemma.

Dagen efter

Efter att ha sagt hejdå till Christoffer så har vi bara fortsatt slappa hemma och återhämta oss efter ett fint födelsedagsfirande.

Min födelsedag

Jag har blivit grattad av Alex på morgon och familjen har ringt och grattat.

Under dagen har jag handlat, Alex kommer laga mat och jag sist men inte minst hunnit sitta ner och läsa lite i mina nya böcker.

Bastufredag

Ikväll har vi prov Alex nya medlemsskap i Vintervikens bastuförening. :) Wow! Gott sällskap med Henke och Alex gjorde kvällen fin!

Årets sista teater

Ikväll har vi varit på årets sista teaterföreställning på stadsteatern, Temps Mort. Det började baklänges. Publiken på scenen och andra akten som vanligt.

Julklappar

Ikväll efter träningen har jag fixat åretsjulklappsinslagning.

Vill du hitta andra teman gör du det här nedan.

2017 firade jag knappt jul. Vi reste till USA på turné, fira 40 för mig, jul och nyår där. :)
2020 var det pandemi
2021 var vi bortresta i Berlin.

Hem till Stockholm

Idag har vi bara slappat hemma hos Helena och Göran. Packat upp lite till och sen tog jag tåget hem till Stockholm. Alex stannar några dagar till.