Nader och Simin – en separation

Har varit på bio med Niklas. Det är inte särskilt rättvist mot en film att gå och se den i min kondition. Jag var lite för trött. Kan nog inte ge mer än en tvåa för filmen. Hade jag varit piggare hade den kanske kommit upp på en trea.

Så här står det om filmen på SF.se
Nader vill inte flytta utomlands med sin fru Simin eftersom han måste ta hand om sin alzheimersjuke far. Paret separerar och Nader får ta hand om dottern. Han skaffar en hemhjälp som visar sig vara djupt religiös. Att ta hand om en vårdkrävande äldre man blir problematiskt och när Nader förstår hur hemhjälpen missköter pappan uppstår en konflikt med dramatiska följder.

Trött & sliten

What a night…

När somnade jag? Typ sju? När jag vaknade jag? Typ nio eller tio. Men oj vad roligt jag hade.

Nu har jag precis kommit hem från frukost först på Hornsgatan och sen lite brunch med Per och Fredrik på Scandic Anglais. Nu lite powervila innan bio med Niklas.

SLM – What a night…

Vad får man berätta och inte? Vad vågar man berätta?

Nå väl! Låt mig börja så här. Jag är inte någon läderkille. Men jag är nyfiken på läderkillarnas kultur. :) Efter lite övertalande från Niklas så följde jag med på deras årliga och stora fest Baltic Battle. Oj vad roligt och fnissigt det kan bli när man gör något men inte är van vid och lämnar komfortzonen för en stund.

Tack till Thomas och alla hans vänner som tog hand om en lite nybörjare som mig. :)

20110927-214541.jpg