Prylar

Smygjobb, kök & hundpromenad

Idag har jag dels varit inne och smygjobbat lite, jag har varit och kollat på kök till det nya kontoret och en trevlig promenad med en kompis som har hund. En lång och skön promenad runt Brunnsviken.

Inte störst av allt, eller jo kanske, jag har köpt en ny TV. :)

20140105-170249.jpg

Träning & Pyssel

Har flera pågående ljusprojekt hemma nu idag har jag i alla fall gjort nya fönsterlampor nu när stjärnorna skulle bort. Lampfot från Clas Ohlsson, ståltråd från Fredells och tyg från Ikea.

Innan det hann jag med ett skönt spinningpas. Det kändes att det är snällare för knänan och det var riktigt roligt. Fick nog fullträffa på ledare på en gång. Men det var efter det som jag shoppade på Clas Ohlson och Fredells. Fick förutom ovananstående med mig såg, träbit och vinkeljärn för att bygga på distanser till sänggaveln.

Jag har också hunnit tvätta, städa och äta lunch på underbara och goda finefood. Nu göra sig i ordning och dra till Niclas på fest.

20120130-183933.jpg

Mac Mini

Nu är den levererad, upphämtad, upppackad och installerad. Vackrast är nog tangenbordet som pryder mitt vita vardagsrumsbord. :)

Stort tack Micke för all hjälp!!! Jag är så nöjd. Nu har jag tre Apple produkter. iPhone, iPad och nu Mac mini. * HAPPY *

Söndag

I brist på bättre sysselsättning följde jag med Fredrik och Andreas när de skulle kolla in hur F skulle ta sig till sitt nya jobb i morgon när han börjar där. Sagt och gjort, vi åkte till Kista och tog en promenad till Husby. I Husby fika vi lite innan vi gick tillbaka.

Reflektion: Oj vad fint jag bor och jag måste vara och är väldigt nöjd med mitt hem!

Dagens iPhone tips: Ladda ner Wordfeud och spela Alfapet med mig. Mitt username är ”hejmicke”.

Nu ska jag spela lite till och sen sova.