Foto

What a night…

Det är såååå fantastiskt att ha fina vänner på besök i Stockholm. Jag och Fab tog en promenad till Slottet, där mötte vi de andra och så strosade vi runt där lite i regnet, fikade och gick vidare till Fotografiska där vi kollade in utställningarna och åt lunch. Ikväll har vi alla 12 ätit middag på Björk och sedan drog vi till Kingkong och festade vidare.

   
                                              

Cross

Ikväll har jag först kört pass på Hornstull, blött men trevligt. Nu ska jag bara slappa, kolla in blommorna på balkongen och bara njuta. :) I övrigt en späckad dag på jobbet. Jag har fått mitt nya pass förresten så nu kan jag ut och resa igen. :)

Namnlöst-11

Ny fotobok

Åhhh! Jag har gått och längtat efter att göra en egen fotobok. Nu har jag äntligen fått till det. Klickar ni på länken får ni en PDF där det första är omslaget och sen kommer första sidan och därefter de olika uppslagen.

Alla instagrambilder för 2012 blev föremålet. :)

omslag

 

Mor & far

Jag är ju lite efter när det gäller trender. Så även när det gäller foton. Men visst är det nice att göra bilderna ljusa och sedan ”laka” ur färgerna ordentligt?

Sköna söndag

Idag har vi käkat lite frukost i lugn och ro på balkongen efter en hård natt ute. :) Sen lite vila efter det och sedan en promenad till Söder och Fotografiska för att kolla in de olika utsällningarna där tillsammans med Agneta, Fredrik och deras vänner.

Några insikter tog jag med mig hem annars gillade jag nog mest August Strindbergbilderna.

Nu har jag och Christoffer precis avslutat vår lilla thaimiddag på balkongen och nu väntar endast skönt balkong häng resten av kvällen.